Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ! Разбит картер и маслена помпа в дупка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ! Разбит картер и маслена помпа в дупка

Колеги здравейте,
    Вчера влезнах в една огромна дупка и удари много жестоко в картера. Видимо картера му липсва цялата долна част но незнам нагоре какво e почупено. Изпадна и някаква част която имаше нещо като лопатка но незнам дали това е маслената помпа или само поплавъка. Проверих в Аутоиталия и ми казаха 508 лв. маслена помпа и 860 лв. картер. Ако някой има някакви идеи да споменава моля. Сега гледах също така че продават двигател от Фиат Купе 2.0 Турбо (оборудван) за 1500 лв. може ли да се сложи този двигател на мойта кола щото разходите са почти същите.
    Много ще съм ви благодарен аок някой помогне с каквото и да е.

Поздрави
    Ясен
    MG ZR160 03' - настоящата
    145 2.0 TD 97' - бившата
    GTV 2.0 16V 97' - по-бившата
    SPL Fan

Колега провери при Италянеца за втора употреба! Безумна е тази цена да дадеш за помпа и картер...много неприятно случка иначе...
    Ако ти се чака малко може да те уредиме евентуално.
    Колегата Косьо в другата тема ще го продава скоро на части неговото и ако има картер......зимаш го. Но има няколко дена още докато приключи със застрахователите за да може да действа.
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

.

със сигурност ще изчакам защото тези пари са доста 1360 само за частите. а при кой клубен майстор ще ме посъветвам да я закарам защото има още много работи да се правят по нея - напасване на врати, уплътнения, лешене на бронята защото е сцепена, ремонт от долу щетите от дупката, боядисване на бронята и калника отзад защото е натиснат. знам че ще ми струва много и се надявам да се вместя до 2000 най много. просто толкова са ми всичките пари с които разполагам. чух че драго до сега се е занимавал много с тези неща
      145 2.0 TD 97' - бившата
      SPL Fan

Comment

Колега дано да се разминеш по тънко ! А за вратите и мен ме интересува защото с шофиорската врата се ебава пиши после как са минали ремонтите !
        ALFA ROMEO GTV 2.0 TS / Punto GT3 8V / BMW 530D E60

Comment

ами да истина е, че Драго е добър и прилежен. Работата му е качествена. Но той е по-скоро по генерация..картера ти ....там в сервиза може и други неща по "ремонта" да ти направят. Същото (ремонта) може и при Румен в "клубния сервиз" (това е само нарицателно) и той е готин много. Виж адресите в Техническия раздел ги има!
          Иначе по оптическата част на колата аз лично бих ти казал Рок&Рол сервиз...аз съм доволен и от цена и качество и сичко досега...... Те си се занимават само с боядисване и евентуално оправяне ако може на брони, калници...

Това са съвети от личния ми опит...Тези които ти цитирам съм ползвал лично и съм доволен.

Comment

.

намерих един двигател от фиат купе 2.0 турбо дали ще стане на алфата? щото цената излиза почти еднаква
            145 2.0 TD 97' - бившата
            SPL Fan

Comment

Много ли е голямо парчето дето се е отделило. Ако не е ела в СтЗ ще те пратя при едно майсторче и ше тия лепне дупката, по-точно ше ти я изпълни. Факир!!
              "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
              sigpic

Comment

.

проблема е доста по-голям. направо задра и бронята и радиатора. картера се отчупи заедно с някво парче от маслената помпа (мисля че е поплавъка щото е с формата на перка) пък стара загора ми е далечко. основния проблем сега са частите
                145 2.0 TD 97' - бившата
                SPL Fan

Comment

Re: .

Първоначално публикувано от BAS_SEEKER
                  проблема е доста по-голям. направо задра и бронята и радиатора. картера се отчупи заедно с някво парче от маслената помпа (мисля че е поплавъка щото е с формата на перка) пък стара загора ми е далечко. основния проблем сега са частите
                  В момента се опитвам да съдействам с квото мога да се предвижи въпроса на колегата Косьо и да му приключат документите по застраховката за да може да я дава вече на части както писа той. Има шанс в сряда да стане, но зависи....
                  Веднага след това може ако са здрави да ги отнесеш и да ги сложиш, предполагам ще се споразумеете. Той е готино момче.

Ще те държа в течение. Дано стане скоро.

Comment

.

в очакване съм
                    145 2.0 TD 97' - бившата
                    SPL Fan

Comment

Re: .

Първоначално публикувано от BAS_SEEKER
                      в очакване съм
                      Колега а каско нямаш ли ? Все пак ги плащат тези работи
                      На мен ми казаха 1 месец чакане и 500 лв за картера
                      BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

.

ами имаше няколко драскотини пък и още беше с временните номера. мислех да я стегна и да я застраховам тогава
                        145 2.0 TD 97' - бившата
                        SPL Fan

Comment

аз имам и помпа и картер

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба
                            аз имам и помпа и картер
                            ее супер! Уредеихме май момчето..

BAS_SEEKER свържи се непременно с Еньо (голямата риба)!!

Comment

.

дай телефон за контакт
                              145 2.0 TD 97' - бившата
                              SPL Fan

Comment

Working...
                              X